Barna Vintage hímzett válltáska

Egyedi műbőr textúra és egy tágas két rekesz. Kettős oldalsó mágneses-eltör lehet nyitva áll nyitva, nyissa meg a táska szélesebb Twist lock bezárása első és a hátsó rekesz. Teljesen bélelt szövet belső. Belső vissza fal nyitott felső zseb a elülső rekesz. Belső cipzáras zseb a hátsó rekesz.

Termék részletek

Barna vintage hímzett válltáska

Brown vintage embroidered shoulder bag

Termék információk

Anyag: Dasein signatured faux bőr hímzett virágos nyomtatása

Méret: 14,5 "x 11"H x 6"D W

Váll szíj: 48 ", állítható és levehető.

Csepp: 5 kezelni ", Dupla rétegű és varrott.



Termék előnyei

100 % környezetbarát vegan anyag: jó minőségű hímzéssel nyomtatása vegán bőr. Arany hang hardver- és twist lock. 4 alsó Tőcsavarok, kifinomult áramvonalas varrás, nagyon tartós szerkezet.

Állítható és levehető 48" váll szíj és hengerelt és 5" varrott faux bőr fogantyú lehetővé teszi, hogy könnyen kapcsol között egy táska és egy váll táska ez a táska.

Könnyű mérkőzés, válassza ki a preferált szín menni, hogy a napi rutin az irodai, bevásárló ütemezése a Mall, barátom gethering a városba.



szolgáltatás

1 olcsó ár, kiváló minőség

2 ingyenes minta

3 a minta szabott

A szállítási idő és tömeg termel idő kell amíg rendelésenként. Általában a minta

shippingtime csak akkor 7-10 nap.

4 egyéni OEM ügyfél menedzser

Általában Ön felveszi a kapcsolatot a helyi OEM számla igazgató, aki egyben a vezetője a projekt elejétől a végéig. OEM ügyfélszolgálati igazgató birtokol a gazdag alkalmazás tudás, ismerik a divat termékek, lehet, hogy megtalálják a legjobb megoldást, és koordinálja a megfelelő erőforrások, a termék piaci, nyomon követése támogató szolgáltatások segítségével is them。 díjmentesen

5 LOGO: egyéni igényeinek megfelelően a vállalat termékeinek nélkül semmilyen logó, kell hozzá, saját logó vásárlók tud beszélni velünk.

未标题-2.jpg


rólunk

DreamWork ékszer a szakmai gyártók és szállítók barna évjárat hímzett válltáska Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat