Cartoon aranyos PU válltáska iskolai táska

A Dreamwork ló hátizsák kifejezetten kislányoknak készült. Tágas hely a legtöbb gyerek számára, amire szüksége van. Ilyenek például a gyermekjátékok, apró könyvek, harapnivalók, vizes palack, luch box, esernyő, stb. Nagyon alkalmi napi használat, szabadtéri tevékenységek, iskolába járás és utazás. Divatos és szuper hűvös. Az aranyos és gyönyörű lóterv vonzza a gyerekeket, a baba nagyon boldog lesz, hogy megtanulja saját személyzete megszervezését. Tökéletes 2-6 éves lányok számára.

Termék részletek

Rajzfilm aranyos PU válltáska iskola táska

Rajzfilm aranyos PU női válltáska iskola táska

Termékek információi

Minta: rajzfilm animáció

Textúra: PU bőr, Bélés anyaga: őszibarack

Hátizsák mód: váll kereszttest

Zárt mód: cipzár, Belső szerkezet: cipzáras zseb, mobiltelefon zseb, hordtáska

Táska mérete: 24x9x21 (cm) (LxSxH)
A termék előnyei

Környezetvédelmi tartós neoprén típusú anyagból készült, amely nem csiszolja a gyermek bőrét, továbbá visszaszorítja a könnyű vizet - A mosógépben felszívódik és levegővel megszárad, ha büdös vagy piszkos.

Multi-Use Front Pocket, A könnyű hozzáférést biztosító, elszigetelt cipzáras első tasak ideális hely a snackek tárolására. A Roomy fő rekesz rendelkezik minden olyan kellékanyaggal, amelyet óvodás gyermekének szüksége lehet. Az óvodai hátizsák, ahol a szórakozás megfelel a funkciónak, csípős részletek és tartós anyagok teszik ez a tökéletes kisgyermek hátizsák az úton.

Zipper záró, Párnázott és állítható kényelmes hevederek, könnyű, rugalmas és puha óvodai táska, Játékokhoz, harapnivalókhoz, ebédhez, gyerekkönyvekhez, ceruzákhoz vagy iskolai kellékekhez használható.szolgáltatás

1 Olcsó ár, Kiváló minőség

2 Szabad minta

3 A testre szabott mintáról

A szállítási idő és a tömegtermelés időtartamának sorrendben függőben kell lennie. Mindig a mintát

a szállítási idő csak 7-10 napig tart.

4 Személyre szabott OEM ügyfélkezelő

Általában felveszi a kapcsolatot a helyi OEM-fiókkezelővel, aki szintén a projekt vezetője az elejétől a végéig. Az OEM ügyfélkezelőnek gazdag alkalmazásismerete van, ismerős a divattermékekkel, segít megtalálni a legjobb megoldást, és a releváns erőforrások koordinálása, a termék forgalomba hozatala, a nyomon követési támogató szolgáltatások is felelősek.

5 LOGO: Az egyéni igények szerint a cég LOGO nélkül gyártott termékei hozzá kell adniuk saját LOGO ügyfeleiket, akik velünk beszélhetnek.

未 标题 -2.jpg


Rólunk

Dreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártók és beszállítók Cartoon aranyos PU válltáska iskolai táska Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat