Hímzett virágok lányok Mini bőr hátizsák

Ez egy aranyos mini hátizsák alkalmas a lányok és a nők a napi bevásárlás, és kirándulásokat. Képes tárolni a pénztárca, kulcsok, mobiltelefonok, makeups és egyéb gadgets és a dolgok, de ez nem alkalmas a iPads és laptopok

Termék részletek

Hímzett virágok lányok Mini bőr hátizsák

IMG_8326.jpg


Anyaga: Magas minőségű PU bőr. Szövet bélés: poliészter.

SIZE(LxWxH): 22cm*15cm*26cm/8.7in*5.9in*10.2in.

Szerkezet: Cipzár, és állítható vállpánttal. Multi-zsebek: 1 fő rekesz, 1 elöl gomb zseb, 1 cipzáras hátsó zseb, 2 oldalzsebbel; 1 telefon belső zseb, 1 belső cipzáras zseb.DreamWork 2000 óta egyszerű de segédprogram, klasszikus, de divatos táskák szakosodott nagykereskedelmi szállítója.

 

Kiváló minőségű anyagok, bonyolult kivitelezés és többcélú design, ez a legfontosabb törekvés a Dreamwork.

 

Minden zsák, kapott már keresztül több száz eljárásokat, amelyek biztosítják a kiváló minőségű.

Megjegyzések:

Tervezhet, és dolgozzon a saját stílusát a stílus szerint. Van egy professzionális tervező csapat dolgozni az Ön számára.

Persze is választhat 1400 négyzetméteres minta termünk, hogy megfeleljen a követelményeknek. Van ezer stílusból választhat. Fog is menni megmutatni a termékeink minden évben a világ minden tájáról. Azt is látták a show fent.


DreamWork ékszer a szakmai gyártók és szállítók hímzett virágok lányok mini bőr hátizsák Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat