Rózsaszín hímzés virágbőr pénztárcák és kézitáskák

Nemzetközi megjelenésű és vintage style.Embroidery a finom virágmintás a fedélen, díszített márka logó a felszínen. Fenyő és klassz. A belső rész egy fő rekesz, 1 cipzáras zseb és 2 sávos zseb. Nagyon kényelmes, hogy megszervezze az összes szükséges. Csomagtartó cipzáras zsebével gyors és könnyű hozzáférést biztosít a kis tételekhez.részesített, kedvező árú és szépen bemutatott.

Termék részletek

Rózsaszín hímzés virágbőr pénztárcák és kézitáskák Pink Embroidery Flower Leather Purses And Handbags


Termékekre vonatkozó információk:

Méret: Méret: 10,6 "x 6,9" x 3,5 "(Sz x M x Mé)

divatos kézitáskák: vintage stílus

Kiváló kivitelezés: Kiváló minőségű szintetikus bőr, Tartós hardver, Aranyos hímzett virágok


A termék előnyei

Az alkalmi tengelykapcsoló minden jellemzője töredezett és renderelt. Minden anyag tartós. Ez az elegáns kuplung rengeteg szervezett tárolóval rendelkezik, és elegáns módja annak, hogy minden lényegét megőrizze a keze ügyében

szolgáltatás

1 Ingyenes minta

2 A szállítás: Általában a szállítási idő csak 7-10 napig tart

3 A Visszatérési Szabályzat : Őszinte eladóként kényelmes értékesítés utáni szolgáltatást kínálunk:

Ha az elem hibás, sérült vagy rossz tétel érkezett, az ügyfélnek csak egy képet kell küldenie nekünk, rendben lesz, majd 24 órán belül újra elküldjük, és az ügyfélnek nem kell visszaadnia nekünk.
Ha az ügyfél nem kedveli, akkor kínálhatunk visszatérést, vagy olyan szervezeti javaslatokat adhatunk, amelyeket jobbnak vagy kényelmesebbnek tartunk;
ha egyéb okokból arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot未 标题 -2.jpg

                       

RólunkDreamwork Ékszer egyike a hivatásos gyártók és beszállítók rózsaszín hímzés virág bőr pénztárcák és táskák Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat