Klasszikus Neutrális UV400 Polarizált Napszemüveg

A polarizált lencse kiküszöböli a vakságot, csökkenti a lencse ütésállóságát és karcállóságát, valamint könnyű és tartós. Az UV 400 védőlencsék 100% -ban káros UVA, UVB és UVC sugarakat blokkolnak. A klasszikus 80-as évek retro stílusának minimalista kialakítása remekül hat, és folyamatosan fejlődik a mai divat-igények kielégítésére. A könnyű kialakítás tökéletes a motorkerékpárokhoz és a kerékpározáshoz, a vezetéshez, a futáshoz, a halászathoz, a versenyzéshez, a síeléshez, a túrázáshoz, a túrázáshoz vagy más kültéri rajongókhoz.

Termék részletek
Classic Neutral UV400 Polarized Sunglasses.JPG

Klasszikus Neutrális UV400 Polarizált Napszemüveg

Márka neve: Origin megbízott gyártása

Nem: nők, férfiak

Anyag: Pc objektív

Elem típusa: Napszemüveg

Méret: szemüveg 13 * 5.3cm, szemüveg lábak 14.5 * 1.6cm

Stílus: Semleges

Szín: Mint a kép

A csomag tartalma: 1 db

Alkalom: elkötelezettség / évforduló / party / ajándék

Állapot: 100% vadonatúj, kiváló vízi jármű


A polarizált lencse kiküszöböli a vakságot, csökkenti a lencse ütésállóságát és karcállóságát, valamint könnyű és tartós. Az UV 400 védőlencsék 100% -ban káros UVA, UVB és UVC sugarakat blokkolnak. A klasszikus 80-as évek retro stílusának minimalista kialakítása remekül hat, és folyamatosan fejlődik a mai divat-igények kielégítésére. A könnyű kialakítás tökéletes a motorkerékpárokhoz és a kerékpározáshoz, a vezetéshez, a futáshoz, a halászathoz, a versenyzéshez, a síeléshez, a túrázáshoz, a túrázáshoz vagy más kültéri szerelmeseinek.


Ingyenes minták hét napon belül

Classic Neutral UV400 Polarized Sunglasses.JPG


Dreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártók és beszállítók a klasszikus semleges uv400 polarizált napszemüveg Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat