Személyiség Divat Zebra Pattern UV védelem Napszemüvegek

Az ultra-könnyű anyagok a napszemüvegeket könnyű, ultra-puha, tartós és karcolásállóvá teszik. Hatékonyan blokkolja a káros UV sugarakat, polarizált fényvédelmet, kiküszöböli a káprázást és csökkenti a károkat. Kényelmes egyrészes orrpárnák, kiváló csúszásgátló tulajdonságokkal, természetes és kényelmes viseletben. Ez a tökéletes választás olyan szabadtéri tevékenységekhez, mint a vezetés, a halászat, az utazás, a túrázás, stb. Cégünk kiváló K + F, gyártási és értékesítési csapattal rendelkezik, hogy egyszeri szolgáltatást nyújtson Önnek. Üdvözöljük a megrendeléssel és megrendeléssel.

Termék részletek

Személyiség divat zebra minta UV védelem napszemüveg

Márka neve: Origin megbízott gyártása

Nem: nők, férfiak

Anyag: műanyag, műgyanta lencsék

Elem típusa: Napszemüveg

Méret: 14 * 5cm, Napszemüveg lábak 14 * 1.5cm

Stílus: Személyiség

Szín: Mint a kép

A csomag tartalma: 1 db

Alkalom: elkötelezettség / évforduló / party / ajándék

Állapot: 100% vadonatúj, kiváló vízi jármű


Az ultra-könnyű anyagok a napszemüvegeket könnyű, ultra-puha, tartós és karcolásállóvá teszik. Hatékonyan blokkolja a káros UV sugarakat, polarizált fényvédelmet, kiküszöböli a káprázást és csökkenti a károkat. Kényelmes egyrészes orrpárnák, kiváló csúszásgátló tulajdonságokkal, természetes és kényelmes viseletben. Ez a tökéletes választás olyan szabadtéri tevékenységekhez, mint a vezetés, a halászat, az utazás, a túrázás stb.

Cégünk kiváló K + F, gyártási és értékesítési csapattal rendelkezik, hogy Ön egyszeri szolgáltatást nyújtson Önnek. Üdvözöljük a megrendeléssel és megrendeléssel.


Ingyenes minták hét napon belül

Personality fashion zebra pattern UV protection sunglasses.JPGDreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártók és beszállítók a személyiség divat zebra minta UV védelem napszemüveg Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat