Nyúl fül Bow Tiara Baby fejpánt

A Baby Headbands Turban Knotted, a lányok újszülöttek, kisgyermekek és gyermekek számára készített szép hajszálas lágy anyaga és gyönyörű formatervezése a legjobb választás a gyönyörű baba számára. Egyszerűen elég, de hagyd eléggé gyermekeidet.

Termék részletek

Nyúl fül orr tiara baba fejpánt

Rabbit ears bow tiara baby headband

Termékek információi

Anyag: nejlon

Stílus: Természetes

Szín: feketés rózsaszín, kékbarna, halvány rózsaszín, fehér, stb

minta: gyerekek

Modellek: bow

Folyamat: szövés

A csomag tartalmaz 2 különböző színű koronát.

Tiara: 2,1 hüvelyk szélességű. Illessze a fej kerületét: 11 - 14 hüvelykes; Nyúl fül: 2,9 hüvelyk hosszúságú. (2-10 éves gyermekek beállítása).

Alkalom: baba zuhany Félbarát fotó.A termék előnyei

Puha anyag és gyönyörű színek. A fantasztikus különféle színek haj hajlatok, lányok haj tartozékok olyan gyönyörű, fényes és szép, hogy megfeleljen a ruhák

Nylon fejpánt: Szuper csúszásmentes, szuper lágy és nyújtható nylon fejpánt anyagból készült, ezek a fejpántok rendkívül gyengék a kis fejének. Könnyen illeszkedik az újszülöttekből, csecsemőkből, kisgyermekekből és kislányokból.

Pefect Design: Szuper lágy, kiváló minőségű fejpánt, jó rugalmasság, kényelmes, kifejezetten a csecsemők és kisgyermek design klasszikus fejpántjaihoz.szolgáltatás

1 Olcsó ár, Kiváló minőség

2 Szabad minta

3 A testre szabott mintáról

A szállítási idő és a tömegtermelés időtartamának sorrendben függőben kell lennie. Mindig a mintát

a szállítási idő csak 7-10 napig tart.

4 Személyre szabott OEM ügyfélkezelő

Általában felveszi a kapcsolatot a helyi OEM-fiókkezelővel, aki szintén a projekt vezetője az elejétől a végéig. Az OEM ügyfélkezelőnek gazdag alkalmazásismerete van, ismerős a divattermékekkel, segít megtalálni a legjobb megoldást, és a releváns erőforrások koordinálása, a termék forgalomba hozatala, a nyomon követési támogató szolgáltatások is felelősek.

5 LOGO: Az egyéni igények szerint a cég LOGO nélkül gyártott termékei hozzá kell adniuk saját LOGO ügyfeleiket, akik velünk beszélhetnek.

未标题-2.jpg


Rólunk

Dreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártók és beszállítók nyúl fülek bow tiara baby fejpánt Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat