Rose Fashion Pearl Headband remek fejdísz

Gyönyörű, vintage stílusú, kézzel készített gyöngysoros menyasszony, finom és könnyen alkalmazkodik minden frizurához. Szép, gyöngyöző gyöngyszem, részletgazdag, virágos és levélkivonat, nagyon finom, ami egy csillogó szikrázást ad az esküvőnek vagy a vászonruhának.

Termék részletek

Rose divat gyöngyház fejpántos finom fejdísszel

Rose fashion pearl headband exquisite headdress

Termékek információi

Női arany fejpántos lánc arany fejdísz Band Head ékszer

mérete: 32x5cm

Anyag: Alloy, Pearls

Szín: a képen látható módon.

Jellemzők virág és levelek gyöngyház központtalA termék előnyei

Drótkötésű, puha fehér gyöngyökkel és szaggatott rózsaszínű virágokkal kombináljuk a hajcsapunkat, hogy eleganciát és fényt adjunk szinte minden esküvői frizurába! Finoman bedobva az oldalhéjba, ezek a fésűk tökéletes nyilatkozatot tesznek a tekintetük összekapcsolására.

Nagyszerű minőség: gyöngyből és virágból készült. A fejpánt könnyű, amely lehetővé teszi az egész napi kopást irritáció vagy fejpántos fejfájás nélkül!

Fehér gyöngyökkel és rózsaszín virággal díszített aranyszínű fejdísszel, melyet édes és elegáns díszít


szolgáltatás

1 Olcsó ár, Kiváló minőség

2 Szabad minta

3 A testre szabott mintáról

A szállítási idő és a tömegtermelés időtartamának sorrendben függőben kell lennie. Mindig a mintát

a szállítási idő csak 7-10 napig tart.

4 Személyre szabott OEM ügyfélkezelő

Általában felveszi a kapcsolatot a helyi OEM-fiókkezelővel, aki szintén a projekt vezetője az elejétől a végéig. Az OEM ügyfélkezelőnek gazdag alkalmazásismerete van, ismerős a divattermékekkel, segít megtalálni a legjobb megoldást, és a releváns erőforrások koordinálása, a termék forgalomba hozatala, a nyomon követési támogató szolgáltatások is felelősek.

5 LOGO: Az egyéni igények szerint a cég LOGO nélkül gyártott termékei hozzá kell adniuk saját LOGO ügyfeleiket, akik velünk beszélhetnek.

未标题-2.jpg


Rólunk

Dreamwork Ékszer egyike a hivatásos gyártók és beszállítók rózsa divat gyöngy fejpánt kiváló fejdísz Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat