Vintage Hair díszek Headband Gold Leaf Hairpin

Az eco-friendly ötvözetből készült kerek cirkóniával díszített csuklópánt ez a különleges kialakítás minden frizurához illeszkedik. Ez a gyönyörű vintage haj kiegészítő klasszikus és elegáns kinézetű, de elég nagy ahhoz, hogy nyilatkozatot kapjon.

Termék részletek

Vintage haj díszek fejpántos arany levél hajtű

Vintage hair ornaments headband gold leaf hairpin

Termékek információi

Mérete: Maple Leaf: 9,6 * 3,3 cm

Anyag: ötvözet, köbös cirkónium

Szín: arany

AA Minőség, 100% Minőség a csomagolás előtt kézi vezérléssel
A termék előnyei

Anyag: A köbös cirkónium (más néven CZ) egy szintetikus drágakő, amely hasonló a gyémánthoz, fényessége és kristálytiszta világossága miatt. Megfizethető gyémánt helyettesítőként optikailag hibátlan és általában színtelen. Sokféle színben készíthető.

A kézműves kézműves ez a fejpánt tökéletes mind a klasszikus, mind a szüreti esküvők számára, és tökéletes a koszorúslányok vagy más különleges alkalmakra

Szénsavas inspirált esküvői fodrászpálcák ötvözet levélzettel.szolgáltatás

1 Olcsó ár, Kiváló minőség

2 Szabad minta

3 A testre szabott mintáról

A szállítási idő és a tömegtermelés időtartamának sorrendben függőben kell lennie. Mindig a mintát

a szállítási idő csak 7-10 napig tart.

4 Személyre szabott OEM ügyfélkezelő

Általában felveszi a kapcsolatot a helyi OEM-fiókkezelővel, aki szintén a projekt vezetője az elejétől a végéig. Az OEM ügyfélkezelőnek gazdag alkalmazásismerete van, ismerős a divattermékekkel, segít megtalálni a legjobb megoldást, és a releváns erőforrások koordinálása, a termék forgalomba hozatala, a nyomon követési támogató szolgáltatások is felelősek.

5 LOGO: Az egyéni igények szerint a cég LOGO nélkül gyártott termékei hozzá kell adniuk saját LOGO ügyfeleiket, akik velünk beszélhetnek.

未标题-2.jpg


Rólunk


Dreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártók és beszállítók vintage haj díszek fejpánt arany levél hajtű Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat