12 hónap nyaklánc Cubic cirkónium medál - Valentin-napi ajándékok

Ez a gyönyörű szimulált birthstone nyaklánc a tökéletes ajándék-választás, tudod ad ez bárkinek szeretni, mint egy születésnapi ajándék, vagy csak rendes ajándék, kifejezni a mély szeretet. A szeretett egyek fog róla, hogy kincs ez gondosan finom ajándék ok.

Termék részletek

12 hónap nyaklánc Cubic cirkónium medál - Valentin-napi ajándékok

IMG_8604.jpgEz a nyaklánc készült környezeti barátságos sárgaréz, fehér arany színű és egy birthstone hónap megfelelő. És a szimulált birthstones minden készülnek a minőségi cubic cirkónium (January-Simulated gránát, ametiszt February-Simulated, a March-Simulated Aquamarine április-szimulált gyémánt, smaragd May-Simulated, június-szimulált gyöngy, July-Simulated Ruby, Szeptember-szimulált Kék zafír, október-szimulált turmalin, August-Simulated Peridot, November-szimulált citromsárga, December-szimulált kék topáz).

A medál magassága: 15MM(0.59"), szélessége a medál: 10MM(0.39"), teljes tömeg: 2,75 g, ezüst-box lánc 45CM(17.7").DreamWorka 2000 óta egyszerű de népszerű, klasszikus, de divatos tartozékok szakosodott nagykereskedelmi szállítója.

 

Kiváló minőségű anyagok, bonyolult kivitelezés és több stílus, design, ez a legfontosabb törekvés a Dreamwork.

 

Minden zsák, kapott már keresztül több száz eljárásokat, amelyek biztosítják a kiváló minőségű.

Megjegyzések:

Tervezhet, és dolgozzon a saját stílusát a stílus szerint. Van egy professzionális tervező csapat dolgozni az Ön számára.

Persze is választhat 1400 négyzetméteres minta termünk, hogy megfeleljen a követelményeknek. Van ezer stílusból választhat. Fog is menni megmutatni a termékeink minden évben a világ minden tájáról. Azt is látták a show fent


Ékszer DreamWork az egyik a szakmai gyártók és a beszállítók, a 12 hónapos nyaklánc cubic cirkónium medál - Valentin-napi ajándékok Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat