Bohém etnikai kézműves bojt csepp fülbevaló lóg

A legújabb stílusú, a trendi design, szép címer plusz ragyogó ötvözet, valamint tökéletes kötés, az eredmények közül az egyik ez a fülbevaló.

Termék részletek

Bohém etnikai kézműves bojt csepp fülbevaló lóg

IMG_8483.JPG

-A legújabb stílusú design kínál a leg--bb egyedülálló varázsát, a tökéletes kombinációja a fém és a rojt.

-A fém gondosan csiszolt, és minden sarokban tiszta és világos. A kiválasztott hét alapszínből áll, mindig van egy alkalmas az Ön számára.

-A ' egy kitűnő ajándék születésnapok, évfordulók, ballagások, vagy csak mint a meglepetés, hogy emlékeztesse, hogy a különleges valaki mennyire érdekli

-Ékszerek Solememo elkötelezett amellett, hogy a legjobb ékszerek és a legjobb szolgáltatásokat nyújtson minden ügyfél, a visszacsatolás a motiváció. Bízunk benne, hogy a pozitív visszajelzés.DreamWork 2000 óta egyszerű de segédprogram, klasszikus, de divatos táskák szakosodott nagykereskedelmi szállítója.

 

Kiváló minőségű anyagok, bonyolult kivitelezés és többcélú design, ez a legfontosabb törekvés a Dreamwork.

 

Minden zsák, kapott már keresztül több száz eljárásokat, amelyek biztosítják a kiváló minőségű.

Megjegyzések:

Tervezhet, és dolgozzon a saját stílusát a stílus szerint. Van egy professzionális tervező csapat dolgozni az Ön számára.

Persze is választhat 1400 négyzetméteres minta termünk, hogy megfeleljen a követelményeknek. Van ezer stílusból választhat. Fog is menni megmutatni a termékeink minden évben a világ minden tájáról. Azt is látták a show fent


DreamWork ékszer a szakmai gyártók és szállítók bohém etnikai kézműves címer csepp fülbevaló lóg Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat