Handmade divat eltúlzott hosszú csepp fülbevaló fülbevaló Crystal kő címer

A divat bojt fülbevaló Bohemia stílus, nagyon népszerű a nők és lányok, ad ön megjelenés bájos és nyerj további bókokat.

Termék részletek

Handmade divat eltúlzott hosszú csepp fülbevaló fülbevaló Crystal kő címer

IMG_8485.JPG


Eredeti Design: Bojt, van egy amulettet, hogy vihet minket, jó szerencse és a báj;Vintage nyilatkozat bojt csepp fülbevaló lóg értelmezheti etnikai törzsi szokásokat.Ezek a fülbevalók teljesen egyediek, és nincs kétségem afelől, hogy Ön észre bárholDreamWork 2000 óta egyszerű de népszerű, klasszikus, de divatos tartozékok szakosodott nagykereskedelmi szállítója.

 

Kiváló minőségű anyagok, bonyolult kivitelezés és több stílus, design, ez a legfontosabb törekvés a Dreamwork.

 

Minden zsák, kapott már keresztül több száz eljárásokat, amelyek biztosítják a kiváló minőségű.

Megjegyzések:

Tervezhet, és dolgozzon a saját stílusát a stílus szerint. Van egy professzionális tervező csapat dolgozni az Ön számára.

Persze is választhat 1400 négyzetméteres minta termünk, hogy megfeleljen a követelményeknek. Van ezer stílusból választhat. Fog is menni megmutatni a termékeink minden évben a világ minden tájáról. Azt is látták a show fentDreamWork ékszer a szakmai gyártók egyike, és kézzel készített divat ajánlókat eltúlzott hosszú csepp fülbevaló crystal drágakövek bojt fülbevaló Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat