Kézzel készített csehországi stílus körkötéses nadrág fülbevaló a nők számára

Csak biztonságos és minősített anyagot alkalmazunk, hipoallergén, nikkelmentes, ólommentes, kadmium mentes, stb., Nem könnyen korrodál, rozsdásodik vagy foltosodik a vízzel. Minden ékszeralkatrész megfelel a szigorú standard CA Prop 65

Termék részletek

Kézzel készített csehországi stílus körkötéses nadrág fülbevaló a nők számára

IMG_9611.jpgAnyag: Akril védőbőr törött gyöngyök, kézzel készített szalmagyűrű


Dreamwork egy nagykereskedelmi beszállító, amely 2000-től egyszerű, de népszerű, klasszikus, de divatos kiegészítőkkel foglalkozik.

Kiváló minőségű anyagok, kifinomult kézművesség és többféle formatervezés, ez a Dreamwork legfontosabb törekvése.

Minden egyes táska több száz eljáráson keresztül valósult meg, hogy kiváló minőségű legyen.

Megjegyzés:

A stílusát stílusa szerint alakíthatjuk és fejleszthetjük. Van egy professzionális tervező csapatunk, hogy működjön az Ön számára.

Természetesen 1400 négyzetméteres mintahelyünkből is választhat, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Több ezer stílus közül választhat. Azt is megyünk a világ minden tájáról, hogy bemutassuk termékeinket minden évben. A fenti bemutatón is megtekintheted


Dreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártók és beszállítók a kézműves bohém stílusú kör karika fülbevaló fülbevaló a nők Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat