Női bohém Crystal virág levél esküvő menyasszonyi fityeg fülbevaló

Díszített kiválasztott osztrák kristály, ügyes-val eco-barátságos cink ötvözet, ólmot és nikkel mentes, ez a különleges design született, hogy egyezik a ruhákat és a páratlan szépségű.

Termék részletek

Női bohém Crystal virág levél esküvő menyasszonyi fityeg fülbevaló

IMG_8634.jpgFehér arany levelek medál cirkon kapsz egy érzése szellemiséggel

Anyag: fehér arany aranyozott sárgaréz, méret: 30mm(1.18inch) hosszú, a PIN-kód: 1x0.7mm(0.04*0.002inch).DreamWorka 2000 óta egyszerű de népszerű, klasszikus, de divatos tartozékok szakosodott nagykereskedelmi szállítója.

 

Kiváló minőségű anyagok, bonyolult kivitelezés és több stílus, design, ez a legfontosabb törekvés a Dreamwork.

 

Minden zsák, kapott már keresztül több száz eljárásokat, amelyek biztosítják a kiváló minőségű.

Megjegyzések:

Tervezhet, és dolgozzon a saját stílusát a stílus szerint. Van egy professzionális tervező csapat dolgozni az Ön számára.

Persze is választhat 1400 négyzetméteres minta termünk, hogy megfeleljen a követelményeknek. Van ezer stílusból választhat. Fog is menni megmutatni a termékeink minden évben a világ minden tájáról. Azt is látták a show fent


DreamWork ékszer a szakmai gyártók és szállítók női Bohémia kristály virág levél esküvő menyasszonyi fityeg fülbevaló Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat