Medál szív alakú bolyhos labda nők aranyos kulcstartó

Ha még nem volt az esélye, hogy megfeleljen e kis szörnyek, mégis lehetővé teszi számunkra, hogy bemutathatjuk Önöknek, a színes karakterek fölé halmozott, szőrme Monster medál (ajándék) kulcstartók. Ezek a játékos tartozékok, tele szórakoztató és a hóbort, készült minőségi – prémium szőrme, bőr részletező és egy arany keying fejeznem őket.

Termék részletek

Medál szív alakú bolyhos labda nők aranyos kulcstartó

Charm heart-shaped fluffy ball women cute keychain

Termék információk

Gyönyörű REX nyúl műszőrme szív alakú autós kulcstartó Táska akasztó

Anyag: Rex nyúl szőrme és könnyűfém.

Size:9*10cm(approx)

Mennyiség: ár 1db-os kulcstartó.

Bolyhos labda szív alakú kulcstartó Önnek egy nagy puha kezét érzés.

Ideális kitüntetések az a kulcs, autó, telefon, kézitáska varázsa és egyéb tárgyak.Termék előnyei

Egy divat aranyos kulcstartó, érzelem párna design, nagyon egyedi

A legtöbb divat trendek jönnek és mennek, de műszőrme itt maradni. Elegáns és fényűző, műszőrme pom pom a tökéletes kötés sapka, sál, cipő-DIY. Nem csak úgy néz ki mint a valódi szőrme, ez egy töredéke a költsége és a barátságos állat.

Minden egyes faux nyúl szőrme Renáta jön fekete tippek, hogy néz ki, mint a valódi nyúl szőrme. Mivel bolyhos és puha, tökéletes, hogy csatolja a téli kötött sapka.szolgáltatás

1 olcsó ár, kiváló minőség

2 ingyenes minta

3 a minta szabott

A szállítási idő és tömeg termel idő kell amíg rendelésenként. Általában a minta

shippingtime csak akkor 7-10 nap.

4 egyéni OEM ügyfél menedzser

Általában Ön felveszi a kapcsolatot a helyi OEM számla igazgató, aki egyben a vezetője a projekt elejétől a végéig. OEM ügyfélszolgálati igazgató birtokol a gazdag alkalmazás tudás, ismerik a divat termékek, lehet, hogy megtalálják a legjobb megoldást, és koordinálja a megfelelő erőforrások, a termék piaci, nyomon követése támogató szolgáltatások segítségével is them。 díjmentesen

5 LOGO: egyéni igényeinek megfelelően a vállalat termékeinek nélkül semmilyen logó, kell hozzá, saját logó vásárlók tud beszélni velünk.

未标题-2.jpg


rólunk

Ékszer DreamWork az egyik a szakmai gyártók és a beszállítók, a medál szív alakú bolyhos labda nők aranyos kulcstartó Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat