Egyszarvú kulcstartó nagy bolyhos labda kulcstartó

A kulcstartó készült kiváló minőségű krómozott ötvözet, ellenáll a rozsda és elhalványul. A bolyhos labda puha és kényelmes, nagy kéz érzetét. Divatos Pom Pom kulcstartó, homár lánc.

Termék részletek

Egyszarvú kulcstartó nagy bolyhos labda kulcstartó

 Unicorn Keyring Big Fluffy Ball Keychain

Termék információk

Aranyos Egyszarvú kulcstartó nagy bolyhos labda kulcstartó dekoráció ajándék a lány és a nők

Anyaga: Aranyozott ötvözet, PU bőr és bolyhos labda

Méret: Teljes kulcstartó hossza 6.3 hüvelyk

Színek: Rózsaszín, fehér

Stílus: divatos
Termék előnyei

Anyag: A kulcstartó készült kiváló minőségű bevonatú ötvözött, PU bőr, ellenálló rozsda és elhalványul. A bolyhos labda puha és kényelmes, nagy kéz érzetét.

Dimenzió: Teljes kulcstartó hossza 6.3 lassan mászik-, kis- és könnyű, kényelmes, magával viheti

Szolgáltatások: Szép Egyszarvú alak, egy szuper aranyos bolyhos labda. Egy szép kulcstartó, táska dekoráció a lányok és a nők is szervez a kulcsok vagy csíptet ez a táska, pénztárca, hátizsák, stb. Hogy Ön gyorsan megtalálja a kulcsot, nem vesztegeti az idejét. -A ' is egy nagyon szép dísz
szolgáltatás

1 olcsó ár, kiváló minőség

2 ingyenes minta

3 a minta szabott

A szállítási idő és tömeg termel idő kell amíg rendelésenként. Általában a minta

shippingtime csak akkor 7-10 nap.

4 egyéni OEM ügyfél menedzser

Általában Ön felveszi a kapcsolatot a helyi OEM számla igazgató, aki egyben a vezetője a projekt elejétől a végéig. OEM ügyfélszolgálati igazgató birtokol a gazdag alkalmazás tudás, ismerik a divat termékek, lehet, hogy megtalálják a legjobb megoldást, és koordinálja a megfelelő erőforrások, a termék piaci, nyomon követése támogató szolgáltatások segítségével is them。 díjmentesen

5 LOGO: egyéni igényeinek megfelelően a vállalat termékeinek nélkül semmilyen logó, kell hozzá, saját logó vásárlók tud beszélni velünk.

未标题-2.jpg


rólunk

Ékszer DreamWork az egyik a szakmai gyártók és az egyszarvú kulcstartó nagy bolyhos labda kulcstartó Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat