Haza > Hírek > Tartalom

Gratulálok a siker a társaság részvétele az ázsiai divat kiegészítők Fair

Sep 15, 2018

Szeptember 12-én 2018-ban szeptember 16-17. ázsiai divat ékszer & tartozékok vásár (szeptember) sikeres tartottak az ázsiai világ-Expo. Yiwu álom munka Co., Ltd. felkérte a kiállítók, hogy bemutassa a vállalat különböző népszerű kiegészítők, a gyermekek kiegészítők és táskák, a már meglévő együttműködési viszony megszilárdítása, Fedezze fel a számos potenciális ügyfelek és feküdt egy szilárd Alapítvány, a piac fejlődését.

Ázsia divat ékszer & kiegészítők Fair-16 edition szeptember (9FJ) ígéri, hogy szakmai vásárlók egy képe a stílus lehetőségek és a trend intelligencia, hogy néz ki a az elkövetkező évadokban.

Tisztességes kiemeli:

A következő reptér környékén: 350 nemzetközi kiállítók •

• 9000 + helyi és tengerentúli vásárlók elvárják

• Téma zónák: Designer Atelier, divat kiegészítők zóna és rozsdamentes acél zóna

• Öt csoport pavilonok a szárazföldi Kína, India, Korea, Fülöp-szigetek és Tajvan régió

Yiwu álom munka Co., Ltd., állítsa be a kereskedelem és a termelés integrációja az ipari és kereskedelmi vállalatok, a fő termékek: ékszerek, ajándékok, játékok, sál-kesztyű, sapka, reklámtárgyak, stb, Kína legelőnyösebb mező, a Külkereskedelem, a gyűjtemény, a munkavállalók , kereskedelem, mint egy vállalat. A jövőben fejlesztés, a cég majd még keményebben dolgozom a régi és új ügyfelek jobb minőségű szolgáltatásokat nyújthassunk, jobb termékek, elérni a teljes győzelem, valamint fejlesztés. Tisztelettel várjuk régi és új ügyfelek jönni, hogy a vizsgálat érdekében.

Congratulations On The Success Of The Company's Participation In Asia's Fashion Accessories Fair.jpgCongratulations On The Success Of The Company's Participation In Asia's Fashion Accessories Fair.jpg