Aranyos Mini Cartoon erszényes plüss érme nyúl

Cartoon állat nyuszi pénztárca, kiváló minőségű mosott puha szövet, kényelmes és lélegző. Aranyos rajzfilm stílusú, adj hozzá kedves hangulatot a kislánynak. Ne sápadjon, környezetbarát nyomtatás és festés, biztonsági 0 formaldehid szigorú teszteléssel, a szín mindig újszerű. Külső réteg kiváló minőségű rövid nadrágos szövet, nem könnyen deformálható, szintén használható játékokhoz.

Termék részletek

Aranyos Mini Cartoon erszényes plüss érme nyúl

Cute Mini Cartoon Purse Plush Coin Rabbit

Termékek információi

Technológia: HD 3D tipográfia

Anyag: Plüss

Stílus: fekete nyúl

Mérete: kb. 10 cm

Használat: érmezsák, fejhallgatótároló táska, pénztárca, táskák és dísztárgyak


A termék előnyei

Aranyos rajzfilm stílus, nem fakulás, környezetvédelmi nyomtatás és festés, a formaldehid biztonsága szigorú teszteléssel, a szín mindig újszerű.

Kreatív design: Ez a pénztárca egy aranyos nyúl-témájú mini design, amelyet érmék, harapnivalók stb. Gyűjtésére lehet használni. Ez az aranyos eszköz ideális a kis dolgok tárolására.

Ajándék: Ez a gyönyörű pénztárca nagyszerű a gyerekeknek születésnapi ünnepi ajándékokra, osztálytermi jutalmakra vagy jó táskakészletekre. A gyerekek imádják őket! Ez az aranyos gadget szintén jó ajándék a lányoknak.


szolgáltatás

1 Olcsó ár, Kiváló minőség

2 Szabad minta

3 A testre szabott mintáról

A szállítási idő és a tömegtermelés időtartamának sorrendben függőben kell lennie. Mindig a mintát

a szállítási idő csak 7-10 napig tart.

4 Személyre szabott OEM ügyfélkezelő

Általában felveszi a kapcsolatot a helyi OEM-fiókkezelővel, aki szintén a projekt vezetője az elejétől a végéig. Az OEM ügyfélkezelőnek gazdag alkalmazásismerete van, ismerős a divattermékekkel, segít megtalálni a legjobb megoldást, és a releváns erőforrások koordinálása, a termék forgalomba hozatala, a nyomon követési támogató szolgáltatások is felelősek.

5 LOGO: Az egyéni igények szerint a cég LOGO nélkül gyártott termékei hozzá kell adniuk saját LOGO ügyfeleiket, akik velünk beszélhetnek.

未标题-2.jpg


Rólunk

Dreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártók és beszállítók aranyos mini rajzfilm erszényes plüss érme nyúl Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat