Aranyos plüss ló válltáska-pénztárca

Ez szuper aranyos rózsaszín póni kitömött állat erszényes 100 % kézzel készített és gondosan varrott. Szórakoztató alakzatok pénztárca hogy egy mosolyt minden kislány arc

Termék részletek

Aranyos plüss ló válltáska-pénztárca

Cute plush horse shoulder bag purse

Termék információk

Plüss ló erszényes

Zsák mérete: 9,75 "x 9.5" x 2,5 "

Kis cipzáras nyitó tételek

Tartós fogantyú & könnyen kezelhető cipzár

Drága lányok tökéletes erszényes

 


Termék előnyei

Ez ítél-nyerő pénztárca részleteit. Kézzel készített, a legnagyobb luxus, puha plüss és fogantyúk és könnyű--hoz-használ cipzár, ezen a póniló erszényes kiválóan értékes kislányoknak.

Vinil szerkezet egyedi minták. Nylon bélés. Szórakoztató formák!


szolgáltatás

1 olcsó ár, kiváló minőség

2 ingyenes minta

3 a minta szabott

A szállítási idő és tömeg termel idő kell amíg rendelésenként. Általában a minta

shippingtime csak akkor 7-10 nap.

4 egyéni OEM ügyfél menedzser

Általában Ön felveszi a kapcsolatot a helyi OEM számla igazgató, aki egyben a vezetője a projekt elejétől a végéig. OEM ügyfélszolgálati igazgató birtokol a gazdag alkalmazás tudás, ismerik a divat termékek, lehet, hogy megtalálják a legjobb megoldást, és koordinálja a megfelelő erőforrások, a termék piaci, nyomon követése támogató szolgáltatások segítségével is them。 díjmentesen

5 LOGO: egyéni igényeinek megfelelően a vállalat termékeinek nélkül semmilyen logó, kell hozzá, saját logó vásárlók tud beszélni velünk.

未标题-2.jpg

rólunk


Ékszer DreamWork az egyik a szakmai gyártók és a beszállítók az aranyos plüss ló válltáska-pénztárca Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat