Az én-m kis póni gyermekek aranyos erszényes

A pénzérmék és biztonságban kártyák stílusban, ebben az esetben a hivatalosan engedélyezett érme! Ebben az esetben a My Little Pony funkciók minőségű grafika, és rengeteg hely, hogy illeszkedjen a felesleges érmék és a kártyák!

Termék részletek

Az én-m kis póni gyermekek aranyos erszényes

My Little Pony Children's cute bag

Termék információk

Közreműködik az én-m kis póni

Méret: 3,5 x 0,4 x 3.9 colos

Súly: 1,76-uncia

Anyag: szilikon

Szín: fehér

Egy jó gyűjtemény a pénztárca

Nagy ajándék valakinek speciális

Használható kártyák vagy érmék!Termék előnyei

Az érme wallet anyag szilícium, úgy érzi, puha és ártalmatlan a bőrt.

Elegáns: candy színes, rajzfilm design. Az én-m kis póni is nagyon népszerű rajzfilmfigurák, 3D háromdimenziós hatás, két kis füle annyira aranyos, különösen szerették a lányok.

Hordozható: Mini-méretű, akkor tartsa a kezét, vagy tedd a táskájában.

Multifunkciós: ez lehet hozzászokott tesz egy csomó kis tételek, mint például az érmék, változás, vezetékes fejhallgató, bluetooth, kártyák, kis hajtű, töltő adapter, és így tovább.
szolgáltatás

1 olcsó ár, kiváló minőség

2 ingyenes minta

3 a minta szabott

A szállítási idő és tömeg termel idő kell amíg rendelésenként. Általában a minta

shippingtime csak akkor 7-10 nap.

4 egyéni OEM ügyfél menedzser

Általában Ön felveszi a kapcsolatot a helyi OEM számla igazgató, aki egyben a vezetője a projekt elejétől a végéig. OEM ügyfélszolgálati igazgató birtokol a gazdag alkalmazás tudás, ismerik a divat termékek, lehet, hogy megtalálják a legjobb megoldást, és koordinálja a megfelelő erőforrások, a termék piaci, nyomon követése támogató szolgáltatások segítségével is them。 díjmentesen

5 LOGO: egyéni igényeinek megfelelően a vállalat termékeinek nélkül semmilyen logó, kell hozzá, saját logó vásárlók tud beszélni velünk.

未标题-2.jpg


rólunk

Ékszer DreamWork az egyik a szakmai gyártók és az én-m kis póni gyermekek aranyos erszényt Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat