Rózsaszín erszényes aranyos hercegnő tengelykapcsoló

Úgy tervezték, hogy egy egyszerű módja annak, hogy tartsa a dollár számlák, hitelkártyák, érmék és egyéb kisebb tételek. A tágas belső tok könnyen elfér őket teljesen, és nem terjedelmes egyáltalán. Arra törekszünk, hogy kínálunk Önnek a leginkább megfelelő funkcionális és tartós pénztárca, amely jól szervezi meg a mindennapi dolgokat.

Termék részletek

Rózsaszín erszényes aranyos hercegnő tengelykapcsoló

Pink purse cute princess clutch

Termék információk

Puha Pu gyönyörű csat érme erszényes kis pénztárca Mini pénztárca, Kiss Lock tengelykapcsoló kulcstartóval, Multi-színes

Anyaga: Puha PU bőrből készült.

Dimenzió: 3.74 X 3.94X0.79inch(9.5X10X2cm)

Nagy: készpénz, kulcsok, érmék, kábelek.

Szín: Fekete, arany, Rose gold, Silver

Súly: 0,11 lb (50 g)

Nyissa meg a módszer: kapocs csók-zár bezárása

Funkció: Mini pénztárca, érme erszényes.
Termék előnyei

Permi anyag---készült kiváló minőségű PU bőr selyem bélés, a fém csattal lezárását, tartós és kényelmes megérinteni és érezni. Az esetben is töltött szivacs, így folyamatosan a ékszereket biztos-ból károkat.

Kis- és lightweight---3.74"length,3.94"height,0.79"width(9.5X10X2cm), azt csak a megfelelő méret a könnyű hozzáférés, fogd a kezét. Szerkezet jól-hoz eltartás érmék átveszi a pénztárcáját, nagyon könnyen használható és könnyen magával viheti mindenhol.

Elegáns és praktikus---elegáns MINI design, ami egyedülálló bármely helyen és időben. Ez nagyon könnyű, hogy tartsa. gyakorlati, mindennapi használatra; szervez a készpénz vagy érmék is, miközben mennek el egy csésze kávét ivott ház közelében, vagy csak lógni minden teher nélkül.
szolgáltatás

1 olcsó ár, kiváló minőség

2 ingyenes minta

3 a minta szabott

A szállítási idő és tömeg termel idő kell amíg rendelésenként. Általában a minta

shippingtime csak akkor 7-10 nap.

4 egyéni OEM ügyfél menedzser

Általában Ön felveszi a kapcsolatot a helyi OEM számla igazgató, aki egyben a vezetője a projekt elejétől a végéig. OEM ügyfélszolgálati igazgató birtokol a gazdag alkalmazás tudás, ismerik a divat termékek, lehet, hogy megtalálják a legjobb megoldást, és koordinálja a megfelelő erőforrások, a termék piaci, nyomon követése támogató szolgáltatások segítségével is them。 díjmentesen

5 LOGO: egyéni igényeinek megfelelően a vállalat termékeinek nélkül semmilyen logó, kell hozzá, saját logó vásárlók tud beszélni velünk.

未标题-2.jpg

Ékszer DreamWork az egyik a szakmai gyártók és rózsaszín erszényes aranyos hercegnő tengelykapcsoló Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat