A nők nagy kapacitású bőr cipzár pénztárca pénztárca karperec kézitáska

DreamWork létrehozása exkluzív design, használhatod tárolására készpénzben, kártyák és egyéb elemek, hogy nem tud a kezed, vagy táskában.

Termék részletek

A nők nagy kapacitású bőr cipzár pénztárca pénztárca karperec kézitáska

IMG_9077.jpg 

* Anyaga: PU bőr.

* A termék méretei: 19cm/7.48"(W) x 9.5cm/3.74"(H) x 2cm/0.98"(D)

* Multi--függvény cipzár pénztárca eset: 14 kártya (2open ID/engedély/fotó ablak) 2 teljes hosszúságú csekkönyv vagy befizetési helyekkel, 1 cipzáras zsebek 2 rekeszes.

* Épít--ban függvény pénztárca személyi igazolványok, hitelkártyák, névjegykártyák és készpénz és a Smartphone

* A kecses és elegáns és divat-stílus

* Alkalmas, plusz 7/7plus/6S, 6S iPhone, Samsung Megjegyzés2/3/4/5, Samsung S3/S4/S5/S6/S6Edge/S7/S7Edge, LG G3, G4 és egyéb legfeljebb 5,7 inchDreamWorka 2000 óta egyszerű de segédprogram, klasszikus, de divatos táskák szakosodott nagykereskedelmi szállítója.

 

Kiváló minőségű anyagok, bonyolult kivitelezés és többcélú design, ez a legfontosabb törekvés a Dreamwork.

 

Minden zsák, kapott már keresztül több száz eljárásokat, amelyek biztosítják a kiváló minőségű.

Megjegyzések:

Tervezhet, és dolgozzon a saját stílusát a stílus szerint. Van egy professzionális tervező csapat dolgozni az Ön számára.

Persze is választhat 1400 négyzetméteres minta termünk, hogy megfeleljen a követelményeknek. Van ezer stílusból választhat. Fog is menni megmutatni a termékeink minden évben a világ minden tájáról. Azt is látták a show fent.


Ékszer DreamWork az egyik a szakmai gyártók és a beszállítók, a nők nagy kapacitású bőr cipzár pénztárca pénztárca karperec kézitáska Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat