Női hosszú pénztárca bőr kártya tulajdonosa erszényes cipzár csat elegáns tengelykapcsoló pénztárca kézitáska

JÓL tette, és a szikla szilárd: a szigorú minőségi ellenőrzése, a pénztárca kemény varrott és szakmai kézművesek által kézzel tud állni kopás.

Termék részletek

Női hosszú pénztárca bőr kártya tulajdonosa erszényes cipzár csat elegáns tengelykapcsoló pénztárca kézitáska

IMG_9082.jpg


Multi-kártya és a tökéletes méret: egy hosszú fekete bőrtok ID és kártya nyílást vág, 11 kártya bővítőhely, 1 ID ablak, 1 cipzáras zseb, 3 rekesz Bill zsebek. A nagy készpénz rekesz fér iPhone 6/7Plus és más hasonló méretű telefonokkal. Intézkedések: 7.2"-3,5"-0.4".DreamWorka 2000 óta egyszerű de segédprogram, klasszikus, de divatos táskák szakosodott nagykereskedelmi szállítója.

 

Kiváló minőségű anyagok, bonyolult kivitelezés és többcélú design, ez a legfontosabb törekvés a Dreamwork.

 

Minden zsák, kapott már keresztül több száz eljárásokat, amelyek biztosítják a kiváló minőségű.

Megjegyzések:

Tervezhet, és dolgozzon a saját stílusát a stílus szerint. Van egy professzionális tervező csapat dolgozni az Ön számára.

Persze is választhat 1400 négyzetméteres minta termünk, hogy megfeleljen a követelményeknek. Van ezer stílusból választhat. Fog is menni megmutatni a termékeink minden évben a világ minden tájáról. Azt is látták a show fent.
DreamWork ékszer a szakmai gyártók és szállítók, női hosszú pénztárca bőr kártya tulajdonosa erszényes cipzár csat elegáns megragadás pénztárca kézitáska Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat