Cross-body táska női kézitáska Designer divat egyetlen üzenet válltáska

A bőr crossbody bag a nők bejön sok különböző stílusok, mint crossbody táskák, alkalmi táska, kézitáska és ez válltáska teszi, úgy nézel ki, még magasabbra. Alkalmas minden ember bármilyen rövid és magas. Válltáska funkciók egy szál virág design, állítható, első osztályú érzés! Legmagasabb minőségű anyagok, kombinált divattervezés és gyönyörű színek.

Termék részletek

Cross-body táska női kézitáska Designer divat egyetlen üzenet válltáska

IMG_8333.jpgAlkalommal: A crossbody válltáska használatra normál alkalmakkor és alkalmi vagy hivatalos ruhát. Válltáska tökéletesek üzleti, office, munka, iskola, vásárlás, utazás és így tovább.

Tárolás: Ez crossbody bag a nők már elég hely részére akármi alapvető szükségük lehet. Körszövött zsák van elég hely részére akármi alapvető szükségük lehet. A legkevesebb, telefon, kulcsok, azonosítás és hitel kártya, esernyő, ipad smink és piperecikkek és készpénz kell a listán.


DreamWork 2000 óta egyszerű de segédprogram, klasszikus, de divatos táskák szakosodott nagykereskedelmi szállítója.

 

Kiváló minőségű anyagok, bonyolult kivitelezés és többcélú design, ez a legfontosabb törekvés a Dreamwork.

 

Minden zsák, kapott már keresztül több száz eljárásokat, amelyek biztosítják a kiváló minőségű.

Megjegyzések:

Tervezhet, és dolgozzon a saját stílusát a stílus szerint. Van egy professzionális tervező csapat dolgozni az Ön számára.

Persze is választhat 1400 négyzetméteres minta termünk, hogy megfeleljen a követelményeknek. Van ezer stílusból választhat. Fog is menni megmutatni a termékeink minden évben a világ minden tájáról. Azt is látták a show fent.


Ékszer DreamWork az egyik a szakmai gyártók és a cross-body táska-a női kézitáska designer divat egyetlen üzenet válltáska Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat