Zsinóros vödör táskák nagykereskedelmi és egyedi a nők kis Cross-body pénztárcák PU bőr

Anyag: A kereszt szervezet vödör válltáska készült puha PU bőr részletes áramvonalas varrás. Bármilyen ruhát fel vagy a ruha, akkor-a ' tehát szép és aranyos. Kiváló minõségû anyagból, hogy a pántok kemény-hoz letép. Cipzár jó állapotban, amely nehezen tört ki vannak.

Termék részletek

Nagykereskedelmi és egyedi a nők kis Cross-body pénztárcák PU bőr

IMG_8328.jpg

Nagy kapacitású: van rengeteg hely, egy kis méretű cipzáras hordtáska a lényegre. A kis tasakot is használható, mint egy smink tengelykapcsoló táskák. Könnyen tartani a napi dolgok: egy normál méretű kefe, telefon, pénztárca, névjegykártya folio, kesztyű, egy kis notebook, és ez mindig van hely a tartalék.

Dimenzió: 13,7" L x 10,6"H x4.3"w-ot; A vödör smink esetekben súlya 1,2 kiló. A heveder is állítható, ami azt jelenti, Ön meghosszabbítsák, vagy lerövidítheti azt valamivel.

Nagy mint egy lesz, és a táska a kicsi ahhoz, hogy nem kap a módon, de nagy elég részére egy teljes méretű pénztárca, és rengeteg más dolog. Vödör zsák stílus, de nem nehézkes, vagy természetfeletti.DreamWork 2000 óta egyszerű de segédprogram, klasszikus, de divatos táskák szakosodott nagykereskedelmi szállítója.

 

Kiváló minőségű anyagok, bonyolult kivitelezés és többcélú design, ez a legfontosabb törekvés a Dreamwork.

 

Minden zsák, kapott már keresztül több száz eljárásokat, amelyek biztosítják a kiváló minőségű.

Megjegyzések:

Tervezhet, és dolgozzon a saját stílusát a stílus szerint. Van egy professzionális tervező csapat dolgozni az Ön számára.

Persze is választhat 1400 négyzetméteres minta termünk, hogy megfeleljen a követelményeknek. Van ezer stílusból választhat. Fog is menni megmutatni a termékeink minden évben a világ minden tájáról. Azt is látták a show fent.


DreamWork ékszer a szakmai gyártók egyike, és zsinórral ajánlókat vödör táskák nagykereskedelmi és testreszabott nők kis kereszt-testület pénztárcák pu bőr Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat