Divatos hímzett virágok Válltáskák Cross Body Bag

Mutifunction táska: Ez a bőr kereszttáska táska a nők jönnek sok különböző stílusban, mint a crossbody táskák, alkalmi táskák, kézitáskák és válltáska. A válltáska szíja bármikor és bárhol beállítható

Termék részletek

Divatos hímzett virágok Válltáskák Cross Body Bag

Fashion Embroidered Flowers Shoulder Bags.jpgAnyag: Kiváló minőségű Pu Bőr

Méret (kb.): 10,62 * 7,48 * 3,54 hüvelyk

Divattervezés: kínai stílusban hímzett virág, ami a divatos stílusDreamwork egy nagykereskedelmi beszállító, amely 2000 óta foglalkozik egyszerű, de hasznos, klasszikus, de divatos táskákkal.

 

Kiváló minőségű anyagok, kidolgozott kivitelezés és többcélú tervezés, ez a Dreamwork legfontosabb törekvése.

 

Minden egyes táska több száz eljáráson keresztül valósult meg, hogy kiváló minőségű legyen.

Megjegyzés:

A stílusát stílusa szerint alakíthatjuk és fejleszthetjük. Van egy professzionális tervező csapatunk, hogy működjön az Ön számára.

Természetesen 1400 négyzetméteres mintahelyünkből is választhat, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Több ezer stílus közül választhat. Azt is megyünk a világ minden tájáról, hogy bemutassuk termékeinket minden évben. A fenti bemutatón is megtekintheted.


Dreamwork Ékszer egyike a hivatásos gyártók és beszállítók divat hímzett virág válltáskák kereszt test táska Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat