Nagy Pearl Bucket Bag táska

Kiváló minőségű, valódi bőrből készült, a tudományos és ésszerű zseb-bélés kialakítása teszi az árut rendszeresen a zsákba. Ez egy válltáska, amelyet soha nem hagyhat ki, ez a különbség a többiekhez képest.

Termék részletek

Nagy gyöngyház vödör táska divat kézitáska

 Large pearl bucket bag fashion handbag

Termékek információi

CM Szie: 12 * 12 * 13 cm (L * W * H)

Inch mérete: 4,7 * 4,7 * 5,1 hüvelyk (L * W * H)

Táskák típusai: kézitáskák

Anyaga: PU, Pearl

Stílus: európai és amerikai stílus

Nem: Női

Minta típusa: Szilárd

Zárás típusa: Nyílt

Keménység: puha

Külső: Nincs

Alkalom: Sokoldalú
A termék előnyei

Anyag: Kiváló minőségű pu bőr, vastag és tartós, légáteresztő és környezetbarát, ártalmatlan az emberi test számára.

Design: Többrétegű, stílusos megjelenés, nagy gyöngy és rozsdamentes acél csillogás tökéletes kombinációja fekete bőr hozzá klasszikus.

Bármit is csinálsz, bárhová is megy, a kézitáska megőrzi a lényegét védett és hozzáférhető. Nehéz lehet megtalálni az időt, hogy vadászni a pénztárcák és táskák, amelyek mind a tágas és stílusos ésszerű áron.

szolgáltatás

1 Olcsó ár, Kiváló minőség

2 Szabad minta

3 A testre szabott mintáról

A szállítási idő és a tömegtermelés időtartamának sorrendben függőben kell lennie. Mindig a mintát

a szállítási idő csak 7-10 napig tart.

4 Személyre szabott OEM ügyfélkezelő

Általában felveszi a kapcsolatot a helyi OEM-fiókkezelővel, aki szintén a projekt vezetője az elejétől a végéig. Az OEM ügyfélkezelőnek gazdag alkalmazásismerete van, ismerős a divattermékekkel, segít megtalálni a legjobb megoldást, és a releváns erőforrások koordinálása, a termék forgalomba hozatala, a nyomon követési támogató szolgáltatások is felelősek.

5 LOGO: Az egyéni igények szerint a cég LOGO nélkül gyártott termékei hozzá kell adniuk saját LOGO ügyfeleiket, akik velünk beszélhetnek.

未标题-2.jpg


Rólunk

Dreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártók és beszállítók a nagy gyöngyház vödör táska divat táska Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat