Bőrkapcsoló pénztárca kis válltáska táskák nőknek

TÖKÉLETES MEGJELENÉS - A cipzárral ellátott felső zsebbel az extra biztonság érdekében. A krokodil mintázat a felületen és gyönyörű rózsákkal díszített, divatos megjelenést kölcsönöz, jól illeszkedik a szoknya és a ruha

Termék részletek

Bőrkapcsoló pénztárca kis válltáska táskák nőknek

IMG_9054.jpgTÖBB HASZNÁLAT - Jöjjön egy hosszú, állítható vállpánttal, használhatja aranyos válltáskának vagy kereszttáskás táskának. Tökéletes viselet, ha bevásárolnak, partikra és utazásra

TÖKÉLETES KAPACITÁS - 1 fő rekesz, még egy cipzáras zseb és 2 nyitott nyílású zsebbel, amelyek alkalmasak a holmijához, például a mobiltelefonhoz, a pénztárcához és a sminkhez.

HOSSZABB ANYAG - Faux bőr kereszttartó táska, arany hardverrel. A varrás jól megtervezett és otthonos, hogy ne érjen hozzá, és nem könnyű kiaknázniDreamwork egy nagykereskedelmi beszállító, amely 2000 óta foglalkozik egyszerű, de hasznos, klasszikus, de divatos táskákkal.

 

Kiváló minőségű anyagok, kidolgozott kivitelezés és többcélú tervezés, ez a Dreamwork legfontosabb törekvése.

 

Minden egyes táska több száz eljáráson keresztül valósult meg, hogy kiváló minőségű legyen.

Megjegyzés:

A stílusát stílusa szerint alakíthatjuk és fejleszthetjük. Van egy professzionális tervező csapatunk, hogy működjön az Ön számára.

Természetesen 1400 négyzetméteres mintahelyünkből is választhat, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Több ezer stílus közül választhat. Azt is megyünk a világ minden tájáról, hogy bemutassuk termékeinket minden évben. A fenti bemutatón is megtekintheted.


Dreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártók és beszállítók bőr kuplung pénztárca kis válltáska táskák nők Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat