Minimalista divat üzleti kézitáska

Ez a modern deluxe totes táska kiváló minőségű műbőr anyagból készült, könnyen tisztítható és tartós. A kettős lapos vállfogantyúk strukturált alakja elegáns megjelenést kölcsönöz a női kézitáskáknak. Szép bőrfogantyú, egyedi díszek, levehető vállheveder és felső cipzáras zár

Termék részletek

Minimalista divatüzlet kézitáska

Minimalistic fashion business handbag

Termékek információi

Méret: 12,9 "x 5,1" x 11,8 "H

Szín: zöld, fekete

Külső anyag: Kiváló minőségű zsírozott bőr

Belső anyag: poliészter

Belső táskák: 4

Alkalom: vásárlás. társkereső, munka, utazás

Zárás: Zipper

Stílus: divatirányzatokA termék előnyei

jó minőségű: aranyos női táska kiváló minőségű zsírozott bőr poliészter béléssel.

Tágas szoba: méretek: 12.9 "lx 5.1" wx 11.8 "h, szíjhúzás hossza: 9.1".

tudományos felosztás: minden cucc jól szervezett belül. 1 oldalsó cipzáras zseb a pénztárcákhoz, 1 középső cipzáras zseb, 2 rekesz nyitott zsebek a kulcsokhoz / kártyához.

jól elkészített: egyszerű varrás és kiváló minőségű fém kiegészítők tartós használatra; zipzsebék középen, levehető vállpánttal és felső cipzáras zárattal.
szolgáltatás

1 Olcsó ár, Kiváló minőség

2 Szabad minta

3 A testre szabott mintáról

A szállítási idő és a tömegtermelés időtartamának sorrendben függőben kell lennie. Mindig a mintát

a szállítási idő csak 7-10 napig tart.

4 Személyre szabott OEM ügyfélkezelő

Általában felveszi a kapcsolatot a helyi OEM-fiókkezelővel, aki szintén a projekt vezetője az elejétől a végéig. Az OEM ügyfélkezelőnek gazdag alkalmazásismerete van, ismerős a divattermékekkel, segít megtalálni a legjobb megoldást, és a releváns erőforrások koordinálása, a termék forgalomba hozatala, a nyomon követési támogató szolgáltatások is felelősek.

5 LOGO: Az egyéni igények szerint a cég LOGO nélkül gyártott termékei hozzá kell adniuk saját LOGO ügyfeleiket, akik velünk beszélhetnek.

未标题-2.jpg


Rólunk


Dreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártók és beszállítók a minimalista divat üzleti kézitáska Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat