PU bőr női válltáska kézitáska Tote Bag

Anyagok: Superior pu bőr. Viszont-zár bezárása, könnyű, nyitó és záró hozzátett a cucc belül biztonságát. És lapos, élénk színek. Lenyűgöző, és a klasszikus megjelenés!

Termék részletek

PU bőr női válltáska kézitáska Tote Bag

IMG_9071.jpg

Divat külső: Foltvarrás, design, divat megjelenés. Vállszíjjal hosszú lánc érzem comfrotable, mikor elhelyezés ez-a vállát vagy a kereszt a szervezetben.

Ügyes belső: Elég gyakorlati! Egy nagy rekesz, a telefon, a pénz és a változás; 1 cipzáras zseb a kulcsok. Iphone 6 plusz ILLIK.

Körülbelüli méret: 9.85 "x betű 3.9" x 7,5 "(hossz x magasság x mélység). Vállpánt csepp: 23.6". Kérjük, olvassa el a képek egyértelműen tudni méretét.


DreamWorka 2000 óta egyszerű de segédprogram, klasszikus, de divatos táskák szakosodott nagykereskedelmi szállítója.

 

Kiváló minőségű anyagok, bonyolult kivitelezés és többcélú design, ez a legfontosabb törekvés a Dreamwork.

 

Minden zsák, kapott már keresztül több száz eljárásokat, amelyek biztosítják a kiváló minőségű.

Megjegyzések:

Tervezhet, és dolgozzon a saját stílusát a stílus szerint. Van egy professzionális tervező csapat dolgozni az Ön számára.

Persze is választhat 1400 négyzetméteres minta termünk, hogy megfeleljen a követelményeknek. Van ezer stílusból választhat. Fog is menni megmutatni a termékeink minden évben a világ minden tájáról. Azt is látták a show fent.


Ékszer DreamWork az egyik a szakmai gyártók és a pu bőr női válltáska kézitáska szállít táska Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat