Kis bojt telefon erszényes táska-női

Retro és a nemzeti Szél: Crossbody bag, mert a szegecs, és a bojt dekoráció tervezés, így egyre több divatos és egyedi. Akkor egyezik minden laza, retro, frissítő ruházat, gyártás ez egyike a leginkább divatos és elegáns táska napi használatra.

Termék részletek

Kis bojt telefon erszényes táska-női

IMG_8334.jpg


Ez mini válltáska készült lágy és tartós PU bőr.

Crossbody Bag méret: 7.49 es inch(L) * 0.79inch(W) * 5.5inch(H); Váll szíj hossza: 55 hüvelykes; Súly: 120g.

Kicsi, de tágas: A bojt táska van két fő zsák + egy köztes kis szendvicset táska tökéletes a mobil telefonok, amelynek maximális mérete kevesebb, mint 7,1 hüvelykes tartására. Ez a páratlan design és stílus, amely a készülék teljes védelmét, a semmiből, csepp, és kárt. Mint például az iPhone 6 iPhone 6 plusz; iPhone5/5S / 5C, iPhone4/4s; Samsung Galaxy S5/S4/S3/S2; Samsung galaxis Megjegyzés 2/Megjegyzés 3/Megjegyzés: 4; is tartsa a hitelkártya; Azonosító kártya; pénz; vagy több más kicsi szerkentyű.


DreamWork 2000 óta egyszerű de segédprogram, klasszikus, de divatos táskák szakosodott nagykereskedelmi szállítója.

 

Kiváló minőségű anyagok, bonyolult kivitelezés és többcélú design, ez a legfontosabb törekvés a Dreamwork.

 

Minden zsák, kapott már keresztül több száz eljárásokat, amelyek biztosítják a kiváló minőségű.

Megjegyzések:

Tervezhet, és dolgozzon a saját stílusát a stílus szerint. Van egy professzionális tervező csapat dolgozni az Ön számára.

Persze is választhat 1400 négyzetméteres minta termünk, hogy megfeleljen a követelményeknek. Van ezer stílusból választhat. Fog is menni megmutatni a termékeink minden évben a világ minden tájáról. Azt is látták a show fent.


Ékszer DreamWork az egyik a szakmai gyártók és kis bojt telefon erszényes táska női Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat