Trendi nagy kapacitású női kézitáska

Divat nagy egyéni táskák vászon táska. Az időtlen és a klasszikus; vászon anyagból készült. Bélelt belső cipzáras backwall és kínál rengeteg tároló összes napi cikkhez.

Termék részletek

Trendi nagy kapacitású női kézitáska

Trendy large-capacity women handbag

Termék információk

Vászon szállít táska-női

Fogantyú magassága: 22cm/8.7''(in)

Nyitott méret: 42.5x32x12 (cm) / 16.7'' x12.6 '' x4.7'', (a)
Termék előnyei

Klasszikus egyszerű design: Vintage PU bőr kézitáska Crossbody bag Tote bags, divatos alkalmi, klasszikus design elég hosszú ideig használhat.

Kényelmes kéz szíj: széles és puha vászon heveder kényelmes és tartós, -a ' könnyű-hoz hordoz elég nagy.

Adja hozzá a splash színes minden felszerelés könnyen fogni emberek szeme, biztonságos cipzáras bezárása, és a belsejében egy nyitott táska a funky színkombinációk számos
szolgáltatás

1 olcsó ár, kiváló minőség

2 ingyenes minta

3 a minta szabott

A szállítási idő és tömeg termel idő kell amíg rendelésenként. Általában a minta

shippingtime csak akkor 7-10 nap.

4 egyéni OEM ügyfél menedzser

Általában Ön felveszi a kapcsolatot a helyi OEM számla igazgató, aki egyben a vezetője a projekt elejétől a végéig. OEM ügyfélszolgálati igazgató birtokol a gazdag alkalmazás tudás, ismerik a divat termékek, lehet, hogy megtalálják a legjobb megoldást, és koordinálja a megfelelő erőforrások, a termék piaci, nyomon követése támogató szolgáltatások segítségével is them。 díjmentesen

5 LOGO: egyéni igényeinek megfelelően a vállalat termékeinek nélkül semmilyen logó, kell hozzá, saját logó vásárlók tud beszélni velünk.

未标题-2.jpg


rólunk

Ékszer DreamWork az egyik a szakmai gyártók és divatos nagy kapacitású női kézitáska Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat