Magas minőségű vízhatlan kerámia óra

Ez a lenyűgöző időmérő feltűnő, polírozott Rózsa arany tónusú akcentussal és egy fehér kerámia karkötőt. A tartós, faltól falig ásványi kristály vastag fehér számlap kerettel határolja.

Termék részletek

Magas minőségű vízhatlan kerámia óra

High quality waterproof ceramic watch

Termék információk

Átmérő: 36mm/1.42 '' (kb.)

Esetben vastagsága: 11mm/0,43 "(kb.)

Width:18mm/0.78(Approx.) zenekar

Együttes hossz: 230mm

Nettó tömeg: 87g

átmérő 30 mm-es kerek Rózsa arany tónusú esetében

Faltól falig kristály vastag fehér számlap kerettel

Fehér telefonos rose gold-tone jelölőkkel: 3, 6 és 9

Rose gold-tone óra, a perc és a második kéz

Rose gold-tone állítható karkötő fehér kerámia központ láncszemek

Ásványi kristály

kvarc szerkezet

Vízálló, 30 méter (99 láb)
Termék előnyei

Anyag: A karóra mozgató szerkezete hozza kvarc mozgalom-val pontos időforrás. És a helyzet környezeti nem mérgező vákuum aranyozott ötvözet. És a heveder kerámia anyagból, kényelmes és jó emberek bőr. Azonkívül magas ásványi üveg készül a mesterséges kristály, high-tech folyamatban – vegyi anyagok felhasználásával, és aztán csiszolt keménységének erősítése. A rozsdamentes acél tok vissza javítása, valamint a víz-ellenállás

Design: divatos és kényelmes anti - allergia kerámia órák, kiváló minőségű néz tükör, kopásálló, nagy keménysége és ellenálló.

A watchband link is cserélhető.szolgáltatás

1 olcsó ár, kiváló minőség

2 ingyenes minta

3 a minta szabott

A szállítási idő és tömeg termel idő kell amíg rendelésenként. Általában a minta

shippingtime csak akkor 7-10 nap.

4 egyéni OEM ügyfél menedzser

Általában Ön felveszi a kapcsolatot a helyi OEM számla igazgató, aki egyben a vezetője a projekt elejétől a végéig. OEM ügyfélszolgálati igazgató birtokol a gazdag alkalmazás tudás, ismerik a divat termékek, lehet, hogy megtalálják a legjobb megoldást, és koordinálja a megfelelő erőforrások, a termék piaci, nyomon követése támogató szolgáltatások segítségével is them。 díjmentesen

5 LOGO: egyéni igényeinek megfelelően a vállalat termékeinek nélkül semmilyen logó, kell hozzá, saját logó vásárlók tud beszélni velünk.

未标题-2.jpg


rólunk

Ékszer DreamWork az egyik a szakmai gyártók és magas minőségű vízhatlan kerámia Watch Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat