Hot Sale alkalmi öv óra Men Retro egyszerűség

A kinézet kifinomult kiegészítésével az óra egy rozsdamentes acélból készült tokot, egy fekete tollat, ezüstszínű tollmutatóval és egy kristálycsapszal a 12 órakor, és egy barna bőrszíjjal van ellátva.

Termék részletek

Hot eladás alkalmi öv óra férfi retro egyszerűség

 Hot sale casual belt watches men retro simplicity

Termékek információi

A tok vastagsága: 11 mm; tok mérete: 44,7 mm x 51,6 mm; sávszélesség: 24 mm; belső kerület: 200 +/- 5 mm

Strap anyaga: bőr; mozgás: analóg-kvarc; vízállóság: 3 atm

Quartz mozgás

A ház átmérője: 51mm

Vízálló 30 méter (100 láb): általánosságban ellenáll a fröccsenéseknek vagy rövid vízbe merítésnek, de nem alkalmas úszásra vagy fürdésre


A termék előnyei

A leginkább kényelmes, sokoldalú és könnyedén megfigyelhető óránk! Ezeket a hétköznapi alapokat slip-thru és quick-release pántokkal tervezték, így könnyedén megváltoztathatja őket attól függően, hogy a felszerelésed vagy hangulatod. Menj túl az alapokon; szórakozz; öltözködni kevésbé fülledt;

A Classic Weekender stílusok háromféle méretben állnak rendelkezésre: 31, 38 és 40 milliméteres esetekben.

Tekintse meg a méretezési útmutatót Finomítsa meg a megjelenését ezzel a csinos órával!szolgáltatás

1 Olcsó ár, Kiváló minőség

2 Szabad minta

3 A testre szabott mintáról

A szállítási idő és a tömegtermelés időtartamának sorrendben függőben kell lennie. Mindig a mintát

a szállítási idő csak 7-10 napig tart.

4 Személyre szabott OEM ügyfélkezelő

Általában felveszi a kapcsolatot a helyi OEM-fiókkezelővel, aki szintén a projekt vezetője az elejétől a végéig. Az OEM ügyfélkezelőnek gazdag alkalmazásismerete van, ismerős a divattermékekkel, segít megtalálni a legjobb megoldást, és a releváns erőforrások koordinálása, a termék forgalomba hozatala, a nyomon követési támogató szolgáltatások is felelősek.

5 LOGO: Az egyéni igények szerint a cég LOGO nélkül gyártott termékei hozzá kell adniuk saját LOGO ügyfeleiket, akik velünk beszélhetnek.

未标题-2.jpg


Rólunk

Dreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártóknak és beszállítóknak a forró értékesítés alkalmi öv órák férfi retro egyszerűség Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat