Egyszerű öv kreatív Watch karóra

Kerek barna óra telefonos szolgáltatással szerződött rombusz mutató pontosság szál szép hölgyek, stílus egyedi minimalista: luxus trend, a bármely ruhák alkalmi, elegáns és más stílusokat.

Termék részletek

Egyszerű öv kreatív watch karóra

Simple belt creative watch wrist watch

Termék információk

Anyaga: PU bőr

Szín: fekete/barna

Watch ügyben átmérő: 1.4

Nézni esetben vastagság: 0,3 a

Sáv szélessége: 0.7 a

Procut mérete: 9.4inx0.7inx0.3in

Súly: 34 G

kerek rozsdamentes acél watch

Kvarc szerkezet, analóg kijelzővel

Funkciók fold-over-csattal lezárását

Vízálló 99.0 láb
Termék előnyei

Watch ellenálló - minden karórák jön egy bevont ásványi kristály pohár, hogy semmiből védett és kaparja ellenálló. A watch burkolat is ATM vízálló lehetővé teszi, hogy viselni az óráját, a munka és a játék.

Cserélhető pántokkal (18mm) - mi PU bőr szíjjal, mesh zenekar és nylon zenekarok gyárt az utolsó idővel. 18 mm széles, és egy egyszerű kart felcserélhetők. A nylon pánt jön külön watch bárok, amelyek szintén rugóterhelésű csere zenekar.

Legmagasabb minőségi - szállítunk tökéletes kivitelezés a telefonos és a fém óra indexek. Az órák használata kiváló minőségű IP borítás, áthaladó valamennyi viselni és izzad ellenálló vizsgálatok. Ideje a luxus egy időmérő-ra-a csukló.szolgáltatás

1 olcsó ár, kiváló minőség

2 ingyenes minta

3 a minta szabott

A szállítási idő és tömeg termel idő kell amíg rendelésenként. Általában a minta

shippingtime csak akkor 7-10 nap.

4 egyéni OEM ügyfél menedzser

Általában Ön felveszi a kapcsolatot a helyi OEM számla igazgató, aki egyben a vezetője a projekt elejétől a végéig. OEM ügyfélszolgálati igazgató birtokol a gazdag alkalmazás tudás, ismerik a divat termékek, lehet, hogy megtalálják a legjobb megoldást, és koordinálja a megfelelő erőforrások, a termék piaci, nyomon követése támogató szolgáltatások segítségével is them。 díjmentesen

5 LOGO: egyéni igényeinek megfelelően a vállalat termékeinek nélkül semmilyen logó, kell hozzá, saját logó vásárlók tud beszélni velünk.

未标题-2.jpg


rólunk

Ékszer DreamWork az egyik a szakmai gyártók és az egyszerű öv kreatív watch karóra Kínában. Üdvözöljük a legjobb minőségű, a divat és az üzemünkben olcsó ékszerek nagykereskedelmi. Tudunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben delivery.
Vizsgálat