2018 Új kesztyű hosszú szálas sál női

A téli sál úgy néz ki, mint a Multicolor színek, hogy a ruha egyedi táj. egy vastag sálat viselheted, vagy kendőként használhatod, vagy dobhatod a térddobozra, még akkor is, ha megjelenik egy hintaszék díszítése.

Termék részletek

2018 új bokrok hosszú szakaszon sál nők

2018 new tassels long section scarf women

Termékek információi

2018 új édes és friss vad lány meleg kötött kendő sálat

MÉRET: 79L * 23W hüvelyk, Tartsa be a bokacsontot.

Vastag, meleg és divat

Anyag: Ultra puha kashmir és akril, szőrös, hangulatos, könnyű és meleg, a bőr közelében.A termék előnyei

Anyag: Az anyag nagyon puha, kényelmes, és melegen tart, mert a kockás takaró kiváló minőségű akril és kasmír.

Számos design közül választhatnak, a gazdag, élénk színű mintákkal, amelyek kiváló alkalomként szolgálnak a férfiak és a nők számára

Minden mérkőzés: Különböző szín az Ön által választott. Sokféle módon viselheti a sálakat. Hideg időben melegben tartja.szolgáltatás

1 Olcsó ár, Kiváló minőség

2 Szabad minta

3 A testre szabott mintáról

A szállítási idő és a tömegtermelés időtartamának sorrendben függőben kell lennie. Mindig a mintát

a szállítási idő csak 7-10 napig tart.

4 Személyre szabott OEM ügyfélkezelő

Általában felveszi a kapcsolatot a helyi OEM-fiókkezelővel, aki szintén a projekt vezetője az elejétől a végéig. Az OEM ügyfélkezelőnek gazdag alkalmazásismerete van, ismerős a divattermékekkel, segít megtalálni a legjobb megoldást, és a releváns erőforrások koordinálása, a termék forgalomba hozatala, a nyomon követési támogató szolgáltatások is felelősek.

5 LOGO: Az egyéni igények szerint a cég LOGO nélkül gyártott termékei hozzá kell adniuk saját LOGO ügyfeleiket, akik velünk beszélhetnek.

未标题-2.jpg


Rólunk

Dreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártóknak és beszállítóknak a 2018-as új törzsek hosszú szakaszon sál nők Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat