Pamut sál Soft Jersey Infinity Sál Sapka a nőknek

Ez a vékony selyem játékosan fiatalos. Modern, egyszerű vonalak, puha szabás és szeszélyes nyomtatás, ezüst medálok, hogy egy kis dicsőség egy sállal.

Termék részletek

Pamut sál Soft Jersey Infinity sál kupak nőknek

Cotton Scarf Soft Jersey Infinity Scarf Tassel for Women

Termékek információi

100% pamut

Kézmosás csak

Méret: 65 x 15 hüvelyk

Súly: 4,19 unciaA termék előnyei

Design: A színes puha pamutból készült többszínű színű sál, ezüst vállas ékszerekkel és fekete rojtokkal

100% pamut. A kötött sállal viselő anyag annyira puha, kényelmes, tartós és karcsú. Nem volt furcsa szaga. Anti-piling, gyűrődésgátló, könnyen mosható és száraz.

Gyönyörű cseh stílus: A sál mintáját kinyomtatják, a geometriai patters rendkívül élénk, realisztikus és élénk megjelenést mutat. A kiváló minőségű kézzel készített csizmát nem károsítja.szolgáltatás

1 Olcsó ár, Kiváló minőség

2 Szabad minta

3 A testre szabott mintáról

A szállítási idő és a tömegtermelés időtartamának sorrendben függőben kell lennie. Mindig a mintát

a szállítási idő csak 7-10 napig tart.

4 Személyre szabott OEM ügyfélkezelő

Általában felveszi a kapcsolatot a helyi OEM-fiókkezelővel, aki szintén a projekt vezetője az elejétől a végéig. Az OEM ügyfélkezelőnek gazdag alkalmazásismerete van, ismerős a divattermékekkel, segít megtalálni a legjobb megoldást, és a releváns erőforrások koordinálása, a termék forgalomba hozatala, a nyomon követési támogató szolgáltatások is felelősek.

5 LOGO: Az egyéni igények szerint a cég LOGO nélkül gyártott termékei hozzá kell adniuk saját LOGO ügyfeleiket, akik velünk beszélhetnek.

未标题-2.jpg


RólunkDreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártóknak és beszállítóknak a pamut kendő lágy jersey végtelen sál tassel a nők Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat