Könnyű kendő kendő: Womens Pasztel virágok nyomtatni sálak

Ha valami mást és szépet keres, ez az! Elegáns virágok mintás nyomtatás a szöveten! Csak szép ... Nagyon könnyű és szép, tökéletes minden alkalomra!

Termék részletek

Könnyű kendő kendő: Womens Pasztel virágok nyomtatni sálak

Ha valami mást és szépet keres, ez az! Elegáns virágok mintás nyomtatás a szöveten! Csak szép ... Nagyon könnyű és szép, tökéletes minden alkalomra!

Női pasztellvirágok nyomtatása Scarves.jpg

Termékleírás a női divat selyem sál

1.Női selyem sál anyaga: 100% eperfa selyem és twill szövés, matt és vastag anyag.

Tudja, honnan származik az eperfa selyem? Egyfajta selyemhernyó gubóból származik, mint ahogyan azt mutogatta. Ez magában foglalja a természetfehérjét és a bőrt, és nagyon kényelmesnek érezheti magát.

image002.jpg


2. A hosszú selyem sál mérete: 65x175cm / 25.59 "x68.89", viselhet végtelen módon a nyak védelme érdekében.

3.A kézzel szegélyezett és a digitális nyomtatás reaktív festékeket.


image005.jpg

4. Használható kendőként, csomagolva és fedezhető fel sokféle módon. Minden sálat egy lapos műanyag zipzacskóba csomagolják, a sálat nagyon szépen összehajtogatva - tökéletes ajándékozásra.

5. Occasion: Jó minden alkalomra tavasszal, nyáron és ősszel, mint sál, strandtörölköző, nyakkendő és wrap szoknya. Napvédő a napsütésben és hideg időben melegedik. A mindennapi élethez, partikhoz, esküvőhöz, utazáshoz, szertartásokhoz és minden fontos eseményhez

6. Mosási jegyzet:

image006.jpg

● Kíméletesen mossa le és a víz hőmérséklete 30 ° C alatt semleges mosószerrel vagy folyékony samponnal vagy száraz tisztítással;

● Ne szorítsa meg erősen kézzel, és ne tartsa közvetlenül a napsugárzásnak;

● Ha a sálat mosógépben kívánja mosni, kérjük, tegye a sálat egy mosózsákba, nehogy a kendő más ruhákkal megsérüljön.

● Lehetséges, hogy a szín és a méret különbsége a valódi sál és a fényképek közötti eltéréseknek köszönhető.

7.A testreszabott minta alapján a szállítási idő és a tömegtermelés időtartamának sorrendben függőben kell lennie.

image007.jpg

Üdvözöljük a látogatásodban, ha érdekli a termékeinket vagy cégünket, kérjük, forduljon hozzánk szabadon. Mi a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek.Dreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártók és beszállítók a könnyű kendő kendő: a női pasztell virágok nyomtatni sálak Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat