Rövid fekete kendő sál női

Nézd csípő és elegáns ebben a gyönyörű színben, fehér pontok mintás sálat. Kétszínű színe gyönyörűen kiegészíti a szórakoztató szegélyeit egy fényűző és trendi hangulathoz. Könnyű, hogy párosuljon minden tavaszi / nyári ruhában, édes és szép stílusú sál a nők és a lányok számára.

Termék részletek

Rövid fekete sifon sál nők

IMG_2118.jpg

Termékek információi

Női Lányok Sál Vintage Apró Fekete Dots Sálak

méret: 70 * 20 hüvelyk / 180 * 52 cm

súly: 1.4oz

Anyag: 6 db 100% eperfa selyem sifon

szezon: minden évszakA termék előnyei

Érintés és érzés: 6 db, 100% eperfa selyem, természetes állati fehérjét tartalmaz, amikor a selyem sálat érinti, puha és finom. Tökéletes minden évszakra.

Méret: méret: 70 * 20 hüvelyk (180 * 52cm), tökéletesen kendő, fejpánt, hijab, öv és így tovább, ami másképp kecses és elegáns.

Eredeti dizájn: a tervezők pontokat és selyem sálat egyesítenek, tömör stílust teremtve. Ez egy tökéletes választás ajándékként vagy magának.
szolgáltatás

1 Olcsó ár, Kiváló minőség

2 Szabad minta

3 A testre szabott mintáról

A szállítási idő és a tömegtermelés időtartamának sorrendben függőben kell lennie. Mindig a mintát

a szállítási idő csak 7-10 napig tart.

4 Személyre szabott OEM ügyfélkezelő

Általában felveszi a kapcsolatot a helyi OEM-fiókkezelővel, aki szintén a projekt vezetője az elejétől a végéig. Az OEM ügyfélkezelőnek gazdag alkalmazásismerete van, ismerős a divattermékekkel, segít megtalálni a legjobb megoldást, és a releváns erőforrások koordinálása, a termék forgalomba hozatala, a nyomon követési támogató szolgáltatások is felelősek.

5 LOGO: Az egyéni igények szerint a cég LOGO nélkül gyártott termékei hozzá kell adniuk saját LOGO ügyfeleiket, akik velünk beszélhetnek.

未标题-2.jpg


Rólunk

Dreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártók és beszállítók a rövid fekete sifon sál nők Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat