Édes vadlány Meleg Kötött Sál Sál

A legjobb minőségű gyapjú fonó fonal fonalak feldolgozása, lágy és közel a bőr, nem fakulnak, nem pelyhesítő Ultra széles, nagyon nagy, hosszú 79, szélessége 23 lehet kondicionálni kendő, sálak kendő kettős célú, all-match szakasz, szükséges dagály lányok.

Termék részletek

Édes vad lány meleg kötött kendő sál

Sweet Wild girl warm knit shawl scarf

Termékek információi

Termékkategória: Sálak / sálak

anyag: pamut

Alkalmazandó nem: lány

Alkalmazható életkor: felnőtt

Feldolgozási módszerek: nyomtatás

Népszerű elem: bokrok

Funkcionális: meleg

Minta: varázslat színe

megfelelő évszak: tél


A termék előnyei

Feature: skót stílusú tartan minták, nagyon klasszikus és még mindig stílusban, így hűvös és alkalmi a városi városban. A színek vagy egyeznek vagy fordítanak, ami tükrözi az egyedi bájos.

Szuper puha és hangulatos szövet, érzem magam, mint a Cashmere és a meleg, finom fényű. különösen tökéletes egy hideg kültéri estén.

Ideális mint pashmina kendő és esküvői vagy estélyi ruhák. Hideg időben extra melegséget biztosít. Mint például templom, iroda, repülőgép, étterem.szolgáltatás

1 Olcsó ár, Kiváló minőség

2 Szabad minta

3 A testre szabott mintáról

A szállítási idő és a tömegtermelés időtartamának sorrendben függőben kell lennie. Mindig a mintát

a szállítási idő csak 7-10 napig tart.

4 Személyre szabott OEM ügyfélkezelő

Általában felveszi a kapcsolatot a helyi OEM-fiókkezelővel, aki szintén a projekt vezetője az elejétől a végéig. Az OEM ügyfélkezelőnek gazdag alkalmazásismerete van, ismerős a divattermékekkel, segít megtalálni a legjobb megoldást, és a releváns erőforrások koordinálása, a termék forgalomba hozatala, a nyomon követési támogató szolgáltatások is felelősek.

5 LOGO: Az egyéni igények szerint a cég LOGO nélkül gyártott termékei hozzá kell adniuk saját LOGO ügyfeleiket, akik velünk beszélhetnek.

未标题-2.jpg


Rólunk

Dreamwork Ékszer egyike a professzionális gyártók és beszállítók édes vad lány meleg kötött sál kendő Kínában. Üdvözöljük a gyárunk legjobb minőségű, divatos és olcsó ékszer nagykereskedelmével. Kínálunk jó értékesítés utáni szolgáltatás és időben történő szállítás.
Vizsgálat